Taş Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

20-04-2020 15:40
Taş Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Yeryüzünde var olan her şey bir sebeple yaratılmıştır. Değerli taşlar ve yarı değerli taşlar da bu halkanın en önemli parçasıdır.

Magmanın milyarlarca yılda dünyanın çekirdeğinden yukarı doğru bir lav seli olarak çıkması, çatlaklarda toplanıp taşlaşması ve bu arada gördüğü basınç ve içinde bulunan mineraller sayesinde kazanmış olduğu bir enerjisi vardır. Her taş birbirinden farklı etki ve özelliklere sahiptir. Bu taşların bazıları olumlu etkilere sahipken bazıları olumsuz etkilere sahip olurlar. Bu konuda oldukça dikkat edilmeli. Kullanacağınız bir taşın faydalarından yararlanmak istiyorsanız en önemli şart taşın gerçek olmasıdır. Bu sebeple de alışverişinizi güvendiğiniz adreslerden ve kişilerden yapmanız faydanıza olacaktır.

Taş Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

  • Taş alırken dikkat edeceğiniz en önemli husus taşı severek almanızdır. Tavsiyeyle taş almamalısınız, hangi taşa ihtiyacınız varsa onu almalısınız.
  • Kuvars taşları başta olmak üzere dokunulmuş, kullanılmış taşların arındırılmadan kullanılması sakıncalıdır. Yeni bir taş aldığınızda mutlaka taşınızı temizlemelisiniz.
  • Kuvars kristallerinin taşlar arasında özel bir yeri olup, insan hayatı üzerinde büyük etkileri vardır. Kuvars taşları en basit anlatımıyla enerji yönlendiricidir. Enerji tanzimi, tansiyon tanzimi, radyasyondan korunma, çakra açılmasında, şifacılıkta vb .şeylerde  kullanılır. Bilinçli kullanılması tavsiye olunur. Yanlış kullanımlarda zarar verebilir.
  • Mücevher niteliğindeki değerli taşlarda rengin başladığı gibi bitmesine ve içinde nokta, çizik, çatlak olmamasına dikkat edin.
  • Yarı değerli taşlarda ise bu durum tam tersidir. Yarı değerli taşlar (Doğal Taşlar) genelde başladığı gibi bitmez ve hiç bir zaman bir öncekinin birebir aynısı olmaz.
  • Kristal yapılı taşların doğal, işlem görmemiş halleri insanlara daha fazla şifa ve fayda temin eder. Tabi ki işlenmiş taşlarda tene değdiği zaman etkileri daha güçlü olacaktır.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.